Auto exporteren

Een auto bij ons gekocht die u wilt exporteren naar het buitenland? E&A autobedrijf Speedy helpt u graag met het in orde maken van de exportpapieren en de afmelding bij het RDW.

Auto exporteren

Het importeren en exporteren van auto's is sinds de invoering van de Europese Unie een stuk eenvoudiger dan voorheen. Veel (jonggebruikte) tweedehands auto's vinden hun weg naar het buitenland en als autospecialist hebben wij hier dan ook dagelijks mee te maken. Veel van onze klanten kopen bijvoorbeeld bij ons een tweedehands auto speciaal voor de export met het oog op mogelijke winst, maar bijvoorbeeld ook voor vrienden of familie die in het buitenland wonen. Om welke reden u ook besluit de nieuwe tweedehands personen- of bedrijfswagen te exporteren: E&A autobedrijf Speedy kan u prima adviseren en helpen bij de export van de auto.

Sinds 2002 ervaring met auto-export

Sinds 2002 zijn wij werkzaam als autospecialist in Gouda en omgeving. Onze kracht ligt in jonge (1 jaar oude) personen- en bedrijfsauto's inkopen bij erkende dealers en deze tegen scherpe prijzen verkopen. Door onze manier van inkopen zijn onze tweedehands auto's interessant voor de export en zodoende hebben wij al snel na onze start 'hulp bij auto-export' opgenomen in ons dienstenpakket. Een stukje extra service waarmee wij ons graag onderscheiden van overige autobedrijven.

Export papieren gereed terwijl u wacht

Als erkend RDW bedrijf kunnen wij alle benodigde papieren (zoals douane documenten, de Duitse brief en de groene kaart) in orde maken terwijl u wacht. Wij verzorgen de afmelding bij het RDW en de aanmelding in het bestemmingsland. Als ervaren autospecialist zijn wij bekend met alle wet- en regelgeving rondom auto-export en zorgen er zodoende voor dat alles netjes geregeld is en uw auto klaar is voor de export wanneer u een occasion bij ons aanschaft die bedoeld is voor uitvoering naar het buitenland.


Neem via onderstaande knop direct online contact met ons op of bel ons snel op +31(0)641521154 om de mogelijkheden met ons te bespreken!