Uw auto verzekeren

Een nieuwe tweedehands auto bij ons gekocht? Dan zal deze logischerwijs verzekerd moeten worden voordat u er veilig mee de weg op kunt. Bij E&A autobedrijf Speedy maken we het u graag makkelijk en kunnen u zodoende helpen met het verzekeren van uw nieuwe personen- of bedrijfsauto.

Autoverzekering bij E&A autobedrijf Speedy

Bij het kopen van een nieuwe of tweedehands auto komt automatisch een autoverzekering kijken. Elk voertuig op de Nederlandse weg moet minimaal WA verzekerd zijn voordat het de openbare weg op mag. Wanneer u een tweedehands personen- of bedrijfsvoertuig aanschaft bij E&A autobedrijf Speedy, helpen we u graag met het afsluiten van een passende autoverzekering.

Sinds 2002 ervaring als autospecialist

E&A autobedrijf Speedy is al sinds 2002 een begrip in Gouda en omgeving. Als autospecialist zijn wij op de hoogte van alle wet- en regelgevingen en kunnen u zodoende goed adviseren over de mogelijkheden rondom autoverzekeringen. Samen met u kijken we graag welk soort autoverzekering het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. Hierbij kunt u kiezen uit:

  • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
  • WA + beperkt casco (Wettelijke Aansprakelijkheid + beperkte schadevergoeding eigen auto)
  • WA + volledig casco (ook wel bekend als All-Risk autoverzekering)


Welke autoverzekering het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit is onder meer afhankelijk van de waarde van de auto die u bij ons aanschaft. Voor de duurdere tweedehands auto's in ons aanbod is het bijvoorbeeld aan te raden om een All-Risk autoverzekering af te sluiten. Enige schade aan uw personen- of bedrijfsvoertuig wordt dan ten alle tijden door de verzekering vergoed.

Neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bel ons snel op +31(0)641521154 om direct met één van onze medewerkers te spreken!