Over E&A autobedrijf Speedy

Al sinds 2002 is E&A autobedrijf Speedy een begrip in Gouda en omgeving. Als autospecialist staan wij 7 dagen per week voor onze klanten klaar. Voor autoverkoop, auto-inkoop, export diensten en om ze te helpen met autoverzekeringen of financieringen. Altijd met een glimlach en een vers kopje koffie. Uw rijervaring is tenslotte onze zaak!

Missie

Medio 2002 begonnen wij aan onze missie: jonggebruike tweedehands personen- en bedrijfsvoertuigen verkopen op een wijze waar we zelf blij van worden: eerlijke auto's tegen scherpe prijzen en altijd met de hoogst mogelijke vorm van klantvriendelijkheid. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar betrokken zijn met de klant en samen tot de beste oplossing komen. Zodat u altijd tevreden wegrijdt met uw nieuwe auto. Dat is waar we het voor doen en waardoor we iedere dag weer met een glimlach aan de dag beginnen.

Visie

Als autospecialist begrijpen wij als geen ander dat een nieuwe tweedehands auto kopen niet uw dagelijkse bezigheid is. Veelal gaat er een flinke zoektocht aan vooraf en moet de auto niet alleen picobello in orde zijn, maar is ook het gevoel dat u bij een autobedrijf krijgt van groot belang bij uw nieuwe aankoop.

Daarom is onze visie al die tijd al hetzelfde: slim inkopen bij gerenommeerde dealers (waardoor onze auto's altijd relatief jong zijn en voorzien zijn van fabrieksgarantie, NAP en scherpe prijzen) en een excellente service bieden aan onze klanten. Doe je dat, dan komen mensen graag bij je terug. En dat we daar als autobedrijf succesvol in zijn, blijkt wel uit de vele klanten die bij ons terugkeren wanneer de huidige auto weer aan vervanging toe is.

Wordt u de volgende die wij blij kunnen maken met een nieuwe occasion? Bekijk dan snel hier aanbod aan tweedehands auto's! Let wel op: ons aanbod wisselt bijna dagelijks. Plan dus via onderstaande knop snel een bezichtiging in (of bel ons direct op +31(0)641521154) om te voorkomen dat u uw nieuwe droomauto misloopt!